0
Posted by ailemlegeziyorum.blogspot.com on 12:29

Blog Yazarı mısın?

Belki de yüzlerce muhteşem yazı yayınladın ama bazen o muhteşem yazıların, fotoğrafların, fikirlerin blog sayfana sıkışıp kaldı gibi hissettiğin zamanlar oldu!
Âlâ Dergi her ay bir blog yazarına pırıl pırıl karşılıklı iki tam sayfa ayırıyor! Peki nasıl?
- Bu haber hakkında blogunda bir şeyler yaz.
- Blogundaki haberin linkini buraya veya Facebook sayfamızdaki duyurunun altına yorum olarak paylaş.
- Hepsi bu kadar!
Eğer bu ay senin blogun seçilirse Âlâ Dergi görsel yönetmenleri seni arayarak Âlâ Dergi’de yayınlanacak sayfanı seninle birlikte tasarlayacaklar! Aslında sen söyleyeceksin onlar senin için tasarlayacaklar diyebiliriz. Gezdiğin yerleri, fikirlerini, stilini, yazılarını istediğin herşeyi sana ait olan o iki sayfaya sığdırabilirsin! Bir anlamda Blog’unun basılı halini onbinlerce Âlâ okuru ile paylaşıyor olacağız.
Hadi hemen görüşlerini kendi blogunda paylaş! Hatta Âlâ hakkında ve bu haber hakkında da bir şeyler yaz ve linkini bizim göreceğimiz yerlerlere yorum olarak bırak! Aslında seni çok sıkı takip ettiğimize emin olabilirsin :) Yine de seni daha rahat bulabilmemiz için yazında bu habere pingback link (yazının içinde link paylaşarak) ekleyebilirsin;  http://aladergi.com/2012/12/bloggers/
Ayrıca blog yazında yukarıdaki görseli kullanabilirsin.
Âlâ Dergi’de yer verilecek blog yazarının yazmakta olduğu blog editörlerimizce incelenerek seçilen blog sahibine haber verilecektir.

  


Copyright © 2009 ailemlegeziyorum All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.